Consulten

Divider

Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Dit bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek over je dier, de (eventuele) klacht en een lichamelijk en energetisch onderzoek.

Tijdens het onderzoek ondervinden de dieren zo min mogelijk stress. Samen kijken we naar een passende oplossing. Binnen een week ontvang je een verslag met advies voor je dier via e-mail. Een (telefonische) terugkoppeling na een aantal weken is onderdeel van het consult.

In de meeste gevallen is één consult voldoende om jou en je dier op weg te helpen, maar soms is het nodig een nieuwe afspraak te maken. Bijvoorbeeld wanneer de omstandigheden sterk zijn veranderd, een probleem diep verankerd ligt of complex is.

In een enkel geval zal ik je ook doorverwijzen naar een andere discipline wanneer een ander specialisme nodig is, zoals bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een osteopaat of een lymfedrainage-therapeut.

Tarieven

Voor een consult spreken we in overleg bij jou thuis af, of op de (stal)locatie. Een eerste consult kost € 50,00. Dit consult bestaat uit een intakegesprek inclusief verslag met advies en een (telefonische) terugkoppeling na een aantal weken.

Binnen een straal van 10 km. vanaf postcode 2596GS zijn de reiskosten inbegrepen bij het consult. Voor de kilometers daarbuiten wordt €0,20 per km. in rekening gebracht. Mijn werkomgeving is Den Haag en omstreken.